vrijdag 15 februari 2013

Adidas Pure Game Showergel (Guaiac Wood Extract): een lekkere douchegel om mee wakker te worden!


Adidas Pure Game Showergel (Guaiac Wood Extract): een lekkere douchegel om mee wakker te worden!

Informatie over het merk Adidas

Adidas is een bekend sportkledingmerk dat de meeste mensen wel zullen kennen. Het is een Duits bedrijf dat in 1949 is opgericht door Adolf (Adi) Dassler. Ze verkopen diverse producten voor allerlei sporten als hardlopen, voetbal, tennis, golf, cricket, basketball, lacrosse, rugby, skateboarding etc. Adidas is ook sponsor van vele beroemde sporters en vele sportevenementen. Tegenwoordig heeft Adidas meer dan 42.000 werknemers en zit wereldwijd verspreid.

Waar kan ik Adidas Pure Game Showergel kopen?

Deze douchegel is te koop bij drogisten, warenhuizen en webshops als Etos, Kruidvat, Trekpleister, Bijenkorf, Bol.com, Deonlinedrogist.nl, Drogisterij.net, Wehkamp of Otto.




Wat is Guaiacum?

Guaiacum is een soort boom of struik die in de tropische gebieden van Amerika voorkomen. De Guaiacum officinale is de nationale bloem van Jamaica. Guaiacum staat ook erg bekend als leverancier van het harde pokhout.

Hoe ziet de fles eruit?

De 250 ml douchegel zit in een plastic fles van ongeveer 16 cm hoog (inclusief de dop), 7 cm breed en bijna 4 cm diep (zie foto's). De fles is transparant zodat je makkelijk kunt zien hoeveel douchegel er nog in zit. Hoofdkleuren van de fles zijn zwart, wit, zilvergrijs en limoengroen. De fles heeft een opvallend ontwerp, waardoor je ze makkelijk in de schappen van de winkel kunt vinden. Voorop staat duidelijk het logo van Adidas en elke douchegel variant heeft zijn eigen kleur. Achterop staat informatie als de beloftes die Adidas doet, de ingrediënten (zie onderaan deze review) en de contactgegevens, voor als je vragen, klachten of suggesties hebt. Tevens staat erop vermeld dat het product na openen nog 30 maanden houdbaar is. Het valt me op dat dit erg lang is, aangezien bijvoorbeeld Axe douchegels maar 12 maanden na openen houdbaar zijn.

Adidas Pure Game Showergel (Guaiac Wood Extract): een lekkere douchegel om mee wakker te worden!

Hoe ziet deze fijne douchegel eruit en hoe ruikt het?

De kleur van deze Adidas douchegel is limoenachtig groen of geel. De geur is zurig fris, waarvan je zeker meteen wakker wordt. Het ruikt naar citroen, maar niet extreem zuur. De geur en kleur doet me denken aan de Anti Hangover en Rise Up douchegels van Axe. Deze zijn alleen qua geur een stuk zuurder. Eigenlijk vind ik deze Pure Game van Adidas net iets lekkerder ruiken. De douchegel is een behoorlijk dikke, maar zachte substantie, waardoor deze niet snel van je hand afglijdt. Erg fijn in gebruik dus!

Adidas Pure Game Showergel (Guaiac Wood Extract): een lekkere douchegel om mee wakker te worden!

Is deze goede douchegel van Adidas fijn in gebruik?

De fles heeft een handig formaat en ligt lekker in de hand. Op de zijkanten zitten kleine uitstekende puntjes. Deze zijn niet scherp, maar zorgen er wel voor dat de fles niet snel uit je hand glijdt. Ook wanneer je handen door water of zeep wat glad is. De fles is van stevig plastic en voelt stevig aan. De fles kan dus wel tegen een stootje. Ook wanneer je hem een paar keer zou laten vallen. De klikdop werkt goed en sluit goed af. De fles kun je dus ook makkelijk op vakantie meenemen. Het doseren van de douchegel gaat soepel. Ik doe ongeveer 3 tot 4 weken met één fles.

Adidas Pure Game Showergel (Guaiac Wood Extract): een lekkere douchegel om mee wakker te worden!

Andere douchegels van Adidas

Fresh Impact, Fair Play, Ice Dive, Dynamic Pulse, Team Force, Deep Energy, Victory League.

Conclusie

Ondanks dat dit een nieuw merk is voor mij, ben ik zeer tevreden. De douchegel lijkt op de Anti Hangover en Rise Up douchegels van Axe, maar stiekem vind ik deze net iets lekkerder ruiken. Het geeft ook een beetje een verkoelend gevoel, omdat er menthol in zit. De douchegel zelf heeft een goede dikte en samenstelling, waardoor je deze makkelijk en soepel uitsmeert. De fles is van goede kwaliteit en de prijs valt ook zeker wel mee. Ik ben dus helemaal tevreden over deze Pure Game douchegel van Adidas.

Pluspunten
+ Lekkere frisse geur
+ Reinigt goed
+ Handig in gebruik

Minpunten
Geen



Adidas douchegel bij Bol.com bestellen?
Bestel voor 23.00 uur en je hebt je artikel de volgende dag al in huis!





Merk: Adidas
Inhoud: 250 ml (ook verkrijgbaar in 400 ml verpakking)
Type: douchegel voor mannen
Verkrijgbaar: drogisten, warenhuizen en webshops als Etos, Kruidvat, Trekpleister, Bijenkorf, Bol.com, Deonlinedrogist.nl, Drogisterij.net, Wehkamp of Otto.
Prijs: rond € 3

Ingrediënten

Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl, Betaine, Sodium Chloride, Parfum, Phenoxyethanol, Sodium Benzoate, Cetyl  Hydroxyethylcellulose, Coco-Glucoside, Citric Acid, Menthol, Disodium Edta, Linalool, Limonene, Polyquaternium-7, Butylphenyl Methylpropional, Sodium Hydroxide, Guaiacum Officinale Wood Extract, BHT, FD&C Yellow no. 6 (CI15895), FD&C Yellow no. 5 (CI19140), FD&C Blue no. 1 (CI42090).



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...