maandag 18 februari 2013

Wella New Wave Strong Wet Look Gel: de perfecte haargel voor een echte wet look effect!


Wella New Wave Strong Wet Look Gel: de perfecte haargel voor een echte wet look effect!

Informatie over het merk Wella

In 1880 begint de Duitse kapper, Franz Stroher, zijn eigen zaak. Hij ontwerpt een waterproof pruik dat een succes wordt en zet in 1904 zijn eigen fabriek op. Na het succes van de specialisatie in permanentproducten ontstaat de naam Wella, dat een afgeleide is voor het Duitse woord 'golf'. Na de overname van Procter & Gamble in 2003 gebruiken meer dan 4 miljoen salonprofessionals en ontelbaar veel klanten de producten van Wella.

Waar kan ik Wella New Wave Strong Wet Look Gel kopen?

Deze haargel is te koop bij drogisten, warenhuizen en webshops als Etos, Kruidvat, Trekpleister, Bijenkorf, Bol.com, Deonlinedrogist.nl, Drogisterij.net, Wehkamp of Otto.

Waarom Wella New Wave Wet Look Gel voor mij?

Ik heb in het verleden al heel wat verschillende haargels geprobeerd, maar ben eigenlijk alleen maar tevreden over de Wella New Wave producten. Wat dat betreft ben ik misschien een beetje ijdel, maar deze producten zorgen wel voor het gewenste resultaat. Ook al zweet ik bijvoorbeeld na het sporten of een avondje stappen, mijn haar blijft tenminste wel in vorm. Wanneer je met je handen door je haar heen gaat gebeurt het vaak bij andere gels dat er 1 grote pluizenbol ontstaat. Dit is bij een Wella-product niet het geval.

Wat belooft de fabrikant?

  • geeft een fantastische glans
  • langdurige versteviging en wet look effect
  • maakt je haar niet plakkerig
  • makkelijk uit te wassen


Hoe ziet de verpakking van deze Wella haargel eruit?

Deze gel zit in een flitsende rode metallic-kleurige tube van 200 ml, met als actie nu 33% meer voor dezelfde prijs. De tube is 17,5 cm hoog en de onderkant heeft een diameter van 5 cm. Er zit een grote witte, bijna transparante klikdop op dat goed werkt. Op de voorkant staat in het klein het logo van Wella en in grote letters New Wave. Ook staat het type en de sterkte aangegeven met bovenaan een icoon bestaande uit 2 druppels. Op de achterkant staat wat het product belooft, de ingrediënten, adresgegevens van de fabrikant etc. Dit alles staat, zoals op vele producten die hier verkocht worden, in het Nederlands en het Frans. Deze fles heeft een flitsende rode kleur, maar de New Wave productlijn krijgt vanaf aankomende vrijdag een zilver met rode kleur als uiterlijk. In het verleden was dit lichtblauw met rose/paars. Echt handig vind ik het niet, maar volgens mij veranderen ze elke 2 of 3 jaar helemaal van uiterlijk.

Geur en kleur

De gel heeft een lichtblauwe kleur en ruikt erg fris met een lichte zoete nageur. Het voelt wel heel erg plakkerig aan wanneer de gel uit de tube komt, maar nadat het is opgedroogd heb je hier helemaal geen last meer van.

Wella New Wave Strong Wet Look Gel: de perfecte haargel voor een echte wet look effect!

Is deze haargel van Wella fijn in gebruik?

Je hebt van deze gel maar een klein beetje nodig om je haar een echte Wet Look te geven. Knijp in de tube totdat er wat gel uitkomt en spreidt dit op je vingertoppen. Daarna de gel door je haar heen masseren. Ik gebruik deze gel eigenlijk altijd op nat haar, zodat het zich beter en makkelijker verspreidt. Volgens mij heb je dan minder nodig dan wanneer je het op droog haar gebruikt. Je haar wordt redelijk hard, maar blijft toch erg soepel en tegelijkertijd vind ik het Wet Look effect erg goed. Mijn kapsel blijft de hele dag goed in vorm en de gel is makkelijk uit te wassen. Aangezien je niet veel nodig hebt, kun je behoorlijk lang met zo'n tube doen. Met mijn kapsel (hele korte stekeltjes) doe ik ongeveer 2 maanden met een tube.

Andere producten van de New Wave Strong-lijn
  • Control Styling Gel
  • Define & Shine Gel-wax
  • Control Styling Spray
  • Control Styling Gel Spray

Conclusie

Vergeleken met de Control Styling Gel van Wella blijft deze gel beter zitten na een drukke dag. Tegenover de Ultra Strong Power Hold Gel blijft je kapsel met deze gel een stuk soepeler. En wat je met de andere gels niet hebt is natuurlijk het Wet Look Effect. Mijn mening is dat deze gel het beste bij mijn kapsel past en het beste aan mijn eisen voldoet. Naast dit alles vind ik dat het product zeker zijn beloftes nakomt. Het product is aan de prijzige kant, maar aangezien ik niet veel nodig heb valt dat uiteindelijk ook wel mee. Ik ben dus helemaal tevreden over de Wella New Wave Strong Wet Look Gel!

Pluspunten
+ Wet Look Effect werkt echt
+ haar blijft de hele dag of nacht in model

Minpunten
- best prijzig
Wella haargel bij Bol.com bestellen?
Bestel voor 23.00 uur en je hebt je artikel de volgende dag al in huis!
Merk: Wella
Fabrikant: Procter & Gamble
Type: New Wave Wet Look Gel
Sterkte: Strong
Inhoud: 200 ml
Verkrijgbaar: drogisten, warenhuizen en webshops als Etos, Kruidvat, Trekpleister, Bijenkorf, Bol.com, Deonlinedrogist.nl, Drogisterij.net, Wehkamp of Otto.
Prijs: tussen de 5 en 5,50 euro

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...