woensdag 20 februari 2013

Axe Shower Gel Hot Fever: alsof je stukken exotisch fruit uitsmeert over je lichaam!


Axe Shower Gel Hot Fever: alsof je stukken exotisch fruit uitsmeert over je lichaam!

Informatie over het merk Axe

Axe is een merk van Unilever, dat in sommige andere landen onder de naam Lynx wordt verkocht. Dit merk verkoopt o.a. deodorant, douchegel en parfum. In de Axe-reclames worden de producten neergezet alsof ze een grote aantrekkingskracht hebben op vrouwen, het Axe-effect.

Waar kan ik Axe Shower Gel Hot Fever kopen?

Deze douchegel is te koop bij drogisten, warenhuizen en webshops als Etos, Kruidvat, Trekpleister, Bijenkorf, Bol.com, Deonlinedrogist.nl, Drogisterij.net, Wehkamp of Otto.

Verpakking

De Hot Fever douchegel van Axe zit in de bekende plastic flessen van Axe die een aparte en typische Axe vormgeving hebben, waardoor ze bijna altijd wel meteen te herkennen zijn in de schappen van de winkel. Op de voorkant staat het woord AXE in het zilver met daarnaast de woorden HOT FEVER. Op de achtergrond van het etiket is een draaiende ster afgebeeld met daaronder de tekst: BRAZILIAN HOT MUD & RED DRAGONFRUIT EXTRACT Shower GEL. Op de achterkant staat dat AXE Hot Fever je in de samba-stemming brengt met de Braziliaanse Hot Mud & Red Dargonfruit Extracten. Er wordt vermeld dat het product dermatologisch is getest. Daaronder staan de contactgegevens en de ingrediënten van het product. Inhoud is 250 ml.
De fles is ongeveer 17 cm hoog, 3 cm dik en ongeveer tussen de 6 en 8 cm breed (fles is loopt van breed naar iets smaller). De fles ligt lekker in de hand en is aan de zijkanten geribbeld waardoor hij onder de douche niet snel uit je handen zal glijden. Bovenop zit een grote zwarte klikdop dat vastzit aan het flesje. De dop klikt goed op de fles, zodat als je de fles bijvoorbeeld meeneemt op vakantie, deze niet snel zal lekken. De fles zelf is transparant, zodat je kunt zien wanneer deze bijna op is.

Hoe ruikte deze Axe douchegel?

Ik vind de Hot Fever douchegel een sterke zoete, exotische, maar toch frisse geur hebben. De Touch douchegel en de Vice douchegel van Axe vind ik daarentegen een stuk zoeter ruiken. Wanneer je in de fles van de Hot Fever knijpt komt er een overweldigende geur van fruit je tegemoet dat lang blijft hangen. Er zou een extract van dragonfruit in zitten dat (na wat zoekwerk) ook bekend staat als Pitaya, een cactussoort die van nature in Mexico, Midden-Amerika en Zuid-Amerika voor komt.

Welke kleur heeft de Axe Hot Fever Showergel?

De kleur van de douchegel is fel oranje waarin kleine scrubstukjes zijn verwerkt. Ook zitten er in de gel overal kleine luchtbelletjes. De kleur en geur komen in ieder geval met elkaar overeen vind ik.

Axe Shower Gel Hot Fever: alsof je stukken exotisch fruit uitsmeert over je lichaam!


Is de douchegel fijn in gebruik?

Deze Axe douchegel is fijn om aan te brengen op je lichaam. Het voelt lekker dik aan zodat het goed op je hand, washandje, spons etc. blijft zitten. Dit in tegenstelling tot sommige andere goedkopere douchegels. De kleine scrubstukjes op je lichaam is even wennen, maar is niet vervelend. De geur blijf je, zoals ik gewend ben van Axe, lekker lang ruiken op je lichaam. Het ligt er natuurlijk aan hoeveel je per keer gebruikt, maar je kunt zeker wel met 1 fles makkelijk een paar weken doen totdat ie helemaal op is.

Conclusie

Ik ben erg tevreden over de Axe Hot Fever douchegel en zal dit product nog lang gebruiken. De geur is lekker en hij maakt goed schoon, dus ik kan eigenlijk geen reden bedenken om dit product niet aan te raden bij anderen.

Pluspunten
+ lekkere zoete, exotische, maar toch frisse geur
+ reinigt goed
+ stevig en degelijke fles

Minpunten
- misschien de prijsAxe douchegel bij Bol.com bestellen?
Bestel voor 23.00 uur en je hebt je artikel de volgende dag al in huis!
Algemene informatie

Merk: Axe
Fabrikant: Unilever
Inhoud: 250 ml
Type: Douchegel voor mannen
Verkrijgbaar: drogisterij, supermarkt, webwinkels
Prijs: tussen de 3 en 4 euro
Bekijk de TV-commercial van Axe Hot Fever op Youtube.

Deze geur is ook voor de liefhebbers als Deodorant Bodyspray verkrijgbaar.Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...