maandag 25 februari 2013

Axe Showergel Rise Up: de perfecte douchegel om wakker mee te worden!


Axe Showergel Rise Up: de perfecte douchegel om wakker mee te worden!

Waar kan ik Axe Showergel Rise Up kopen?

Deze douchegel van Axe is te koop bij drogisten, warenhuizen en webshops als Etos, Kruidvat, Trekpleister, Bijenkorf, Bol.com, Deonlinedrogist.nl, Drogisterij.net, Wehkamp of Otto.

Informatie over het merk Axe

Axe is een merk van Unilever, dat in sommige andere landen onder de naam Lynx wordt verkocht. Dit merk verkoopt o.a. deodorant, douchegel en parfum. In de Axe-reclames worden de producten neergezet alsof ze een grote aantrekkingskracht hebben op vrouwen, het Axe-effect.

Verpakking

De douchegels van Axe zijn onderverdeeld in 2 verschillende soorten flessen. Er zijn de zwartgekleurde flessen die niet transparant zijn en de transparante flessen, waarbij je makkelijk kunt zien wanneer de douchegel opraakt. De Axe 'Rise Up' douchegel zit in een handige transparante plastic fles. De fles is ongeveer 17 cm hoog, 3 cm dik en ongeveer tussen de 6 en 8 cm breed (fles is loopt van breed naar iets smaller). De fles ligt lekker in de hand en is aan de zijkanten geribbeld, waardoor hij onder de douche niet snel uit je handen zal glijden. Bovenop zit een grote zwarte klikdop dat vastzit aan het flesje. De dop klikt goed op de fles, zodat als je deze bijvoorbeeld meeneemt op vakantie, die niet snel zal lekken.

De doseerdop van de Axe douchegel

Op de voorkant staat het woord AXE in het zilver met daarnaast het woord 'Rise Up in gele letters. Op de achtergrond zijn 2 pijlen zichtbaar die naarboven wijzen met daarnaast blauwe en gele balletjes. Onder de afbeelding staat de tekst ´Uplifting Himalayan Minerals & Lime Extract'. Achterop de fles staat dat als je zin hebt in een legendarische ochtend, je deze douchegel moet gebruiken. Axe Rise Up zou verrijkt zijn met verfrissende Himalaya-mineralen en limoenextracten om je zintuigen te stimuleren en je lichaam en geest een duwtje te geven. Ook wordt er vermeld dat het product dermatologisch getest is. Helemaal onderaan staan de contactgegevens en de ingrediënten van het product. Inhoud van de fles is 250 ml.

Geur en kleur

De geur doet me erg denken aan een bestaande douchegel van Axe, namelijk de 'Hangover'. Degene die die geur nog kennen zullen wel weten dat het net leek alsof je stond te douchen tussen de sinaasappelbomen. Geloof me, de 'Rise Up' ruikt nog zuurder. Dus als je 's ochtends niet wakker kunt worden, raad ik je zeker aan om deze douchegel eens te gebruiken. Ik ben er 100% zeker van dat je in één keer wakker wordt, zo verfrissend is deze douchegel. De geur van sinaasappel en citroen overheersen duidelijk. De kleur van deze douchegel is geel waar kleine blauwe balletjes in zitten. De functie van de balletjes is denk ik voor het scrubben, want er zit verder geen olie in net als bij bijvoorbeeld de 'Axe Thai Massage'.

De Axe douchegel


Is deze douchegel van Axe fijn in gebruik?

De gel is niet te dik en niet te dun, perfect dus. Daardoor is het makkelijk te doseren op je hand en wanneer je het uitsmeert over je lichaam voelt de gel erg zacht aan. De geur blijf je, zoals ik gewend ben van Axe, lekker lang ruiken op je lichaam. De douchegel reinigt verder gewoon goed. Het ligt er natuurlijk aan hoeveel je per keer gebruikt, maar je kunt zeker wel een maand doen met één fles totdat ie helemaal op is. Deze douchegel is dus redelijk zuinig.

Ook is deze geur voor de liefhebbers verkrijgbaar als:
  •  Deospray




Conclusie

Wanneer je 's ochtends je ogen niet opent kunt krijgen en maar moeilijk op gang komt, raad ik je de 'Rise Up' Showergel van Axe zeker aan. Ikzelf hou meer van de zoetere geuren als de 'Instinct' of de 'Hot Fever', maar deze is echt heerlijk om de dag mee te beginnen. De gel zelf is zacht voor je huid en perfect van samenstelling, het reinigt goed en het is redelijk zuinig. De prijs is wel iets aan de hoge kant, maar aangezien het product best zuinig is, valt dit uiteindelijk ook mee. Ik ben dus helemaal tevreden over deze Axe douchegel!

Pluspunten
+ Reinigt goed
+ Stevig en degelijke fles

Minpunten
- Misschien de prijs




Axe douchegel kopen bij Bol.com?
Bestel voor 23.00 uur en je hebt je artikel de volgende dag al in huis!





Algemene informatie

Merk: Axe
Fabrikant: Unilever
Inhoud: 250 ml
Type: Douchegel voor mannen
Verkrijgbaar: drogisterij, supermarkt, webwinkels
Prijs: tussen de 3 en 4 euro

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...